Nyheter
Open Search & Language Switcher

Under Elmia Wood släppte vi flera banbrytande nya produkter som fick mycket positivt mottagande från det rekordstora antalet besökare.

Vertex Laser Geo 840x550

Vertex Laser Geo och Laser Geo – marknadsledande mätinstrument med helt nya funktioner och inbyggd GPS och kompass. Vertex Laser Geo erbjuder de flesta funktioner du behöver för ett effektivt höjd- avstånds- och mapping-arbete i skog och fält. Våra nya Geo-modeller kan programmeras med just de specialfunktioner du behöver för ditt allra effektivaste mätarbete någonsin. Läs mer här om Vertex Laser Geo och Laser Geo.

TraliBlazerJonas

TrailBlazer® – en enkel med mycket effektiv lösning för att hitta rågångar och andra gränser i skog och fält. TrailBlazer innehåller en grönlaserpekare och kan användas tillsammans med din standardkompass. Systemet är avsett att användas av två personer, där en bär en reflexväst för att förbättra synbarhet på laserpekaren. Läs mer här om TrailBlazer® - hitta rågångar i skogen!.

ECII 550x840 Calculate DIST 5

 

EC II D – Har du provat att mäta höjder digitalt med vår EC II? Elektronisk höjdmätning är så mycket snabbare än analoga höjdmätare, och ger hög noggrannhet på mätresultaten. En ny funktion har implementerats i EC II-D för att beräkna avstånd till mätobjektet med hjälp av en referenshöjd. Inga måttband behövs, bara sikta och mät! Avståndsfunktionen är också implementerad i instrumentmodellen EC II R-D, som förutom höjd och avstånd också beräknar grundyta och volym. Läs mer här om EC II-D.

SlopeCorector840x550

Slope Corrector: Mäter du i starkt lutande terräng och behöver rättvisa resultat för horisontalavstånd? Vi har utvecklat en instrumentlösning där du kan använda din DP II dataklave tillsammans med en specialprogrammerad DP DME (mjukvarustyrt tillbehör till dataklaven). Tillsammans med mjukvara och ett särskilt transpondersystem mäter du med Slope Corrector i vilken brant sluttning eller höjd som helst med hjälp av vår beprövade ultraljudsmetod. Läs mer här om Systemlösning Slope Corrector.